Selecteer een pagina

Fondriest

 

In 2013 behaalde Andy zijn Bachelordiploma met een solovoorstelling over o.a. zijn dorp, sportverhalen en de toneelschool. Deze voorstelling is een verdere uitwerking van die schets. Hiervoor liet Andy zich begeleiden door een voormalig docent op LUCA Drama, Joost Horward.

FONDRIEST is een coming-of-ageverhaal over een jongetje dat tegen alle verwachtingen in acteur is geworden. Een eerlijk en kwetsbaar relaas over de uitbraak uit een dorp en de inbraak in de échte wereld, met het hele wielergebeuren van de laatste 25 jaar als herkenbaar canvas.

De toeschouwer wordt meegezogen in intriges, dramatische wendingen en pittige feiten uit de wielersport, maar krijgt evengoed inkijk in de absurditeit van een enggeestige wereld die van de sportheld een klein mensje maakt.

Tussen de wielerverhalen door krijgen we een jongetje te zien op zoek naar zijn bestemming. Een jongetje dat via de sport, langs de universiteit uiteindelijk op het theater is beland, waar hij thuis hoort. Of was hij toch liever wielrenner geworden?

Bekijk hier de teaser:

 

Boekingen via Koortzz Artiestenbureau

Pin It on Pinterest